Tips Bagaimana Mengurangkan Beban Hutang Anda 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, 

Picture
Saya Hafiz dari Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Sekarang sedang serius membuat kerja part time dari rumah sebab nak bantu keluarga tampung kos sara hidup, tampung kos adik-beradik belajar kat universiti dan nak bayar hutang-hutang yang semakin mencengkam hidup.

Zaman sekarang ni hampir semua orang kena buat kerja part time untuk tampung hidup seharian. Betul tak? Tapi siapa mampu - balik kerja dah pukul 6 petang lepas tu nak keluar lagi buat 2nd job jadi cashier pulak?! Dengan kos taraf hidup yang makin meningkat, kenaikan harga minyak, gaji RM 3000 sebulan memang x cukup, ape lagi saya yang gaji bawah RM 2000 ni. Saya baru sahaja bekerja, tapi dah banyak hutang nk kene bayar especially hutang PTPTN, bayangkan baru grad dari u, tapi dah tersedia hutang RM 19 ribu sampai RM 22 ribu, anda sendiri boleh bayangkan. Inilah realiti dunia sekarang.

Kalau nak harap gaji hujung bulan, sampai bila nak ada simpanan untuk masa depan dan hari tua? Untuk kesenangan diri sendiri? Anda mesti teringin nak bawak keluarga pergi bercuti, adik-adik belajar di universiti terbaik, betul tak?

Adakah anda merasakan : Hidup semakin terdesak, hutang keliling pinggang, belanja sekolah adik-adik, anak-anak, mak atau ayah sakit?  

Kesudahannya, Masa dengan keluarga pun terabai, duit pun takdelah banyak sangat. Berapa banyak yang kita dah rugi?


Kini saya dah mulabertindak dengan buat bisnes part time secara online tak kira di mana pun saya berada asalkan ada Internet! Best tak? 

Saya dah mampu tidur lena setiap malam sebab saya tahu hutang-hutang saya pasti dapat dilangsaikan dan tak lama lagi bakal merasa kebebasan kewangan. Insya Allah sedikit masa lagi akan mencapai kebebasan masa bekerja saya sendiri pulak.

Kalau anda betul serius nak langsaikan hutang-hutang yang semakin memakan diri, dan luang banyak masa dengan anak-anak, jom sertai saya untuk mula mencapai impian anda SEKARANG! Tindakan Pertama anda dengan Daftar Percuma dalam borang di bawah kemudian rajin-rajin semak emel (inbox atau spam):


Picture
Dari Meja: Mohammad Hafiz Razali (My Facebook)
Tarikh: Khamis, December 30, 2010Call/SMS: 012-3621953
Skype : arepeet
OPPSSS.... SEBELUM ANDA KELUAR DARI WEBSITE NI, SAYA INGIN BERI E-BOOK PERCUMA UNTUK ANDA. E-BOOK NI HANYA TERHAD UNTUK 20 ORANG PERTAMA SAHAJA. DAPATKAN SEGERA SEBELUM SAYA BERUBAH FIKIRAN !!!!! SILA KLIK BUTTON DI BAWAH. 
Picture

PERINGATAN : 
Taip FASTCASH<jarak>NAMA PENUH ANDA<jarak>EMEL ANDA dan 
hantar ke :0123621953 
sebelum isi borang di bawah

DAFTAR FREE

INGATLAH YANG TERSAYANG,BUAT KEPUTUSAN BIJAK!

Daftar di sini

Nama

Nama Keluarga:

Phone:

E-Mail:

Confirm E-Mail :

Negara:

Pendapatan Yang Di Ingini:

SELEPAS REGISTER PERCUMA ANDA BOLEH CEK EMAIL DI INBOX @ SPAMBOX.. KLU XPAHAM BLH DIRECT TANYA SAYA.. CALL O123621953.. ADD FACEBOOK SAYA Mhafizrazali @ SKYPE  arepeet..
Picture

Anda pengunjung yang ke :

hotel Royal National
Powered by Best Free Counters